Privatkund

Handla som privatperson från LIMUS i Sävsjö

Om du som privatperson inte kan hitta någon annanstans att handla våra produkter, så är du välkommen att handla direkt från LIMUS. De flesta av våra produkter kan köpas i styckvis av dig som privatperson.

Vill du fråga om produkter och priser, gör så här:

Skicka oss ett mail till info@limus.se och skriv ner din fråga. Vi svarar dig så snart som vi har möjlighet. Pga tidsbrist så undanber vi oss vänligen telefonsamtal från privatpersoner. Om din fråga kräver det så ringer vi upp dig.

Vill du beställa, gör så här:

Skicka oss ett mail till info@limus.se och skriv ner vilken eller vilka produkter som du vill köpa och ange antal. Skriv ner ditt namn, din leveransadress samt ditt mobiltelefonnummer. När vi tagit emot din beställning så får du ett ordererkännande (OE) från oss och en faktura. På dessa dokument och i det svarsmailet står allt du behöver veta för att slutföra beställningen. Om du godkänner detta OE så betalar du in beloppet som står längst ner till höger på fakturan till vårt Bankgiro (BG) eller till det Swish-nummer som står angivet.
Så snart som vi tagit emot din betalning så skickar vi dina varor. Vi skickar med DHL hemleverans. Du behöver inte vara hemma för att ta emot leveransen. Paketet ställs av utan kvittens. Du får en avisering via sms när paketet är på väg och ett sms när det ställts av.
Om du inte har betalat in beloppet inom 48 timmar efter att vi mailat ditt OE, så makuleras din order automatiskt utan att du behöver vidtaga några andra åtgärder. Observera att efter 48 timmar måste du göra om din beställning ifall du missat att betala in.

Maxvikt per sändning är 20kg. Order som väger mer skickas i flera sändningar.

Återkommande kunder som handlar regelbundet och som är kreditvärdiga erbjuds faktura med 10 dagars kredit.

Tveka inte att kontakta oss vid alla frågor.

Välkommen att kontakta oss på info@limus.se

Telefon

+46-(0)76-107 71 17

E-post

Adress

LIMUS TEXO i Sävsjö AB
Hantverkareg. 3F
S-576 35 Sävsjö

Öppettider

M-F: 10 - 17