Snabbt, skonsamt och effektivt

Original 49 RETRO

Original 49 Retro, made by GOOP, Hand Cleaner är klassikern som effektivt rengör dina händer och armar från olja, tjära, kåda, metallsmuts, grafit, sot, fett, vissa färger, tusch och annan svår smuts.

Två burkar och en tub med GOOP Original

Originalet sedan ’49

Original 49 Retro, made by GOOP, är krämen som rengör så mycket mer än bara händer. Sedan starten 1949 har den, förutom att tjäna som handrengöring, också agerat fläckborttagare på kläder, rengjort grillutrustning och sportutrustning. Den har hittats i garage där den rengjort bilar både invändigt och utvändigt. Original 49 finns i två utföranden – med och utan pumice.

Original 49 Retro Hand Cleaner är kort sagt en riktig allt-i-allo. Du kommer att vilja ha en i verkstaden, garaget, köket och tvättstugan!

Enkel att använda,
var du än befinner dig

Tack vare sin förmåga att rengöra helt utan vatten är GOOP oslagbar att ha med sig var du än befinner dig.

Rengör armar och händer enkelt genom att gnida in nedsmutsade händer med GOOP. Gnugga ordentligt till all smuts har lösts upp. Tack vare microfina partiklar av vulkansand, på engelska Pumice, så förstärks den rengörande effekten. Tuff mot smuts men skonsamt mot huden.

Eftertorka med trasa eller handduk. Om möjligt tvätta händerna i ljummet vatten före måltid. GOOP är milt parfymerad och efterlämnar en mjuk och behaglig känsla på huden.

Köp din GOOP från LIMUS idag!

Våra produkter

ORIGINAL 49 RETRO

Burk
2,04 kg

Produktblad Sverige↓

ORIGINAL 49 RETRO

Burk
397 g

Produktblad Sverige

”Jag har en burk i tvättstugan, en i garaget och en i hobbyrummet. Alltid nära till hands.”

KÖP ORIGINAL 49
made by GOOP

Gör som så många andra och addera Goop till din produktkatalog. Goop handrengöring har varit i trogen tjänst sedan starten 1949 och är ett ikoniskt varumärke känt för högsta kvalitét.

Börja smått och skala upp / Välj volym själv

LIMUS har lång erfarenhet av kontraktsfyllning och Privat Label. Vi har möjlighet att leverera GOOP-produkter till dig såväl utan etiketter som att leverera dem till dig med din egen etikett på förpackningarna. I såväl små som i större volymer.