Om oss

LIMUS erbjuder högkvalitativa produkter till mycket konkurrenskraftiga priser och dessutom ordnar vi snabba leveranser från vårt lager i Sävsjö.

LIMUS i Sävsjö sedan 1990

Vi är snabba och flexibla

Sävsjö ligger i Jönköpings län ca 40km söder om Nässjö utmed stambanan. Här har LIMUS varit verksamt ända sedan 1990. Under denna tid har marknaden fått uppleva både upp- och nedgångar. Från början var företaget endast fokuserat på Lim och Limteknik. Idag har vi ett bredare sortiment produkter som är anpassat till samma kundkategorier och vi levererar såväl direkt till industri som genom Återförsäljare.

  • Sitter du i klistret ?
  • Har du Limproblem ?
  • Vill du limma plaster, gummi, metall, glas, trä, Teflon, PVC eller annat ?
  • Vill du skydda produkter mot nötning, abrasion, läckage och rostangrepp ?
  • Besväras du av dåliga lukter i din omgivning ?
  • Har du problem med att rengöra dina händer efter arbete ?
  • Får du problem med torr hud, hudsprickor, hudirritationer etc. ?

Kontakta i så fall LIMUS för rådgivning.

Genom vår mångåriga erfarenhet och genom vår fördjupade kunskap inom olika områden så kan vi oftast hitta en lösning på dina problem. LIMUS kan ofta ge svar på dina frågor i samma stund som du kontaktar oss. Och det vi inte kan svara på direkt, det tar vi reda på.

LIMUS erbjuder högkvalitativa produkter till mycket konkurrenskraftiga priser och dessutom ordnar vi snabba leveranser från vårt lager i Sävsjö. Ofta kan vi skicka din order omgående efter att du lagt densamma. LIMUS erbjuder också fler produkter än vad vi har möjlighet att visa upp på dessa sidor. Så tveka inte att kontakta oss ifall du inte hittar vad du söker på denna hemsida. Inget projekt är främmande för oss.

LIMUS är också ett mycket flexibelt företag och kan ofta anpassa sig efter just dina önskemål. Vi kan ofta kundanpassa produkterna ifall du har speciella önskemål såsom t.ex. infärgningar av lim, egna förpackningar, egna etiketter etc.

LIMUS är sedan gammalt också mycket väl bekant med tillverkning av Privat Label, vilket innebär att hos oss kan du som Återförsäljare köpa förpackningarna ”nakna” och sedan sälja dem vidare med ditt eget företagsnamn och ditt egna produktnamn på etiketterna. Vi erbjuder Privat Label i såväl små som stora volymer och vi ombesörjer även etiketterna.

LIMUS hälsar Dig välkommen med Dina förfrågningar. Vi gör allt vi kan för att försöka lösa just Dina problem.

Välkommen att kontakta LIMUS på +46-(0)382-14020 eller info@limus.se

Gösta Rosenquist
LIMUS, Sävsjö

Telefon

+46 (0)382-14020

E-post

info@limus.se

Adress

LIMUS
Hantverkareg. 3F
S-576 35 Sävsjö

Öppettider

M-F: 8 - 17