Om oss

LIMUS erbjuder högkvalitativa produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.
LIMUS i Sävsjö sedan 1990

Snabb leverans från lager i Sävsjö

LIMUS ligger i Sävsjö ca 40km söder om Nässjö utmed stambanan och i Jönköpings län. Här har vi varit verksamma ända sedan 1990. Under denna tid har marknaden fått uppleva både upp- och nedgångar. Många förändringar och utvecklingar har skett på denna resa. LIMUS är i första hand fokuserat på att sälja lim och på att förhoppningsvis kunna lösa dina limproblem. Men vi har ytterligare produkter i vårt sortiment som är anpassade för såväl industri som återförsäljare.

  • Har du Limproblem ?
  • Sitter du i klistret ?
  • Vill du kunna limma plast, gummi, metall, glas, trä, textil, läder eller annat ?
  • Vill du täta och skydda mot läckage ?
  • Vill du skydda mot nötning, abrasion och slitage ?
  • Vill du limma i produktion ?
  • Vill du laga och reparera ?
  • Vill du effektivt kunna rengöra dina händer efter arbete ?

Tveka då inte att kontakta LIMUS för rådgivning.

Genom vår mångåriga erfarenhet och genom vår fördjupade kunskap inom olika områden så kan vi oftast hitta en lösning på dina problem. LIMUS kan ofta ge svar på dina frågor i samma stund som du kontaktar oss. Och det vi inte kan svara på direkt, det tar vi reda på.

LIMUS erbjuder högkvalitativa produkter till mycket konkurrenskraftiga priser och dessutom ordnar vi oftast snabba leveranser från vårt lager i Sävsjö. Om det är bråttom kan vi för det mesta skicka din order omgående efter att du lagt densamma.

LIMUS samarbetar med flera olika tillverkare av lim och handrengöring inom både EU och U.K. Men vi har också en egen produktion av cyanoakrylater och handrengöring.

Tveka inte att kontakta oss ifall du inte hittar vad du söker. Vi har inte möjligt att exponera alla våra produkter på denna hemsida.

LIMUS är sedan gammalt också mycket väl bekant med tillverkning av Privat Label, vilket innebär att du som återförsäljare kan köpa förpackningarna ”nakna” och sedan sälja dem vidare med ditt eget företagsnamn och ditt egna produktnamn på etiketterna.
Vi erbjuder Privat Label i såväl små som stora volymer och vi ombesörjer även etiketterna vid behov.

LIMUS hälsar Dig välkommen med Dina förfrågningar. Vi gör allt vi kan för att försöka lösa just Dina problem.

Välkommen att kontakta LIMUS på +46-(0)382-14020 eller info@limus.se

LIMUS, Sävsjö

 

Telefon

+46 (0)382-14020

E-post

info@limus.se

Adress

LIMUS
Hantverkareg. 3F
S-576 35 Sävsjö

Öppettider

M-F: 8 - 17