Handrengöring – Löser färger och lacker extremt effektivt.
Fri från silikon.

LIMUS ULTRA

Löser färger, lacker, tusch, bets och liknande svår smuts.

Nr 1 LIMUS ULTRA ECO löser snabbt och effektivt alla oljebaserade och lösningsmedelsbaserade färger och lacker, såväl 1- som 2-komponents. Löser även bets, bläck, tusch, kulspets, svärta, lim, bitumen och annan svårt vidhäftande smuts. Speciellt lämpad för lackerare, målare, färgtillverkare, betsare, tryckare, limpersonal, golvläggare och liknande yrkesgrupper som arbetar med färg, lack och lim. Eftersom den även löser annan svårt vidhäftande smuts så är den mycket lämpad för industri, mekaniska verkstäder och serviceföretag i största allmänhet.

Ljust brun till färgen och lätt trögflytande. Svagt löddrande. Svagt parfymerad. Fri från silikon. Hudvänlig och återfettande. pH-värde anpassat för huden. Baserad på naturlig esterolja. Innehåller inga hälsoskadliga ämnen som kan tas upp av huden och innehåller inga ämnen som är allergena. Det finns inga kända hälsorisker. Dermatologiskt testad.

Miljövänlig då den innehåller finmalda olivkärnor för att förstärka den rengörande effekten utan att de skadar vare sig huden eller miljön. Dessa är nedbrytbara i naturen och orsakar normalt sett inte stopp i avlopp. Innehåller ej microplaster.

Då den klassificeras som kosmetika så krävs inga säkerhetsdatablad (SDB) enligt gällande lagstiftningar.

Produkter

Visar alla 8 resultat

Limus Ultra

Limus Basic

Limus Extra

}

Övriga produkter

Telefon

+46-(0)76-107 71 17

E-post

Adress

LIMUS ULTRA i Sävsjö AB
Hantverkareg. 3F
S-576 35 Sävsjö

Öppettider

M-F: 10 - 17