Handrengöring – För dig som kraftigt smutsar ner dina händer.

LIMUS EXTRA

Effektivare som löser extra svår smuts, ändå skonsam för huden

Nr 3 LIMUS EXTRA ECO är en extra kraftfull handrengöring som effektivt löser starkt vidhäftande smuts från olja, kimrök, sot, grafit, kåda, tjära, vissa lim- och färgrester samt annan svårt vidhäftande smuts. Lämpad för verkstäder, industri och serviceföretag som i sin verksamhet jobbar med svår smuts och där personalen kraftigt smutsar ner sina händer. Trots sin effektivitet så är den mycket hudvänlig och lämpad för dig som måste tvätta dig ofta.

Grön till färgen och mycket trögflytande konsistens. Återfettande, parfymerad och svagt löddrande. Innehåller inga lösningsmedel och inga silikoner. Dermatologiskt testad och hudskonsam. Innehåller noga utvalda tensider av hög kvalité och har ett pH-värde som är anpassat för huden.

Miljövänlig då den innehåller finmalda olivkärnor för att förstärka den rengörande effekten utan att de skadar vare sig huden eller miljön. Dessa är nedbrytbara i naturen och orsakar normalt sett inte stopp i avlopp. Klassificerad enbart som kosmetika och för kosmetikaprodukter så krävs inga säkerhetsdatablad (SDB) enligt gällande lagstiftningar.

Telefon

+46-(0)76-107 71 17

E-post

Adress

LIMUS ULTRA i Sävsjö AB
Hantverkareg. 3F
S-576 35 Sävsjö

Öppettider

M-F: 10 - 17